Relatieproblemen

Iedereen heeft wel eens in een relatie te maken gehad met onenigheid of spanning. Spanning neemt voornamelijk toe bij life-events zoals een ernstige ziekte, verhuizing of de geboorte van kinderen. Maar dit kan ook optreden wanneer één van de partners een buitenechtelijke relatie heeft gehad. Je relatie kan dan verkeren in een crisis, en dit vraagt inspanning van beide partners om de relatie te redden. Je kunt wachten op je partner om het goed te maken en de relatieproblemen op te lossen. Dit kan leiden tot ergernis bij je partner die hierdoor vervolgens afstand neemt en waardoor er een vicieuze cirkel kan ontstaan waarbij jullie elkaar steeds meer uit het oog verliezen.

Met relatietherapie kijk je naar hoe je je relatie kan verbeteren als het er eventueel op aankomt, maar ook naar hoe om te gaan met het einde van een relatie. Bij Psychologenpraktijk In Balans wordt gewerkt aan het verbeteren van de communicatie (elkaar echt leren horen) en van daaruit werken aan reparatie met behulp van onderdelen vanuit de Emotion Focussed Therapy.

Kampen jij en je partner al enige tijd met relatieproblemen? Wacht dan niet langer en ga beiden aan de slag, in samenwerking met Psychologenpraktijk In Balans, om de relatie te redden.

< Terug naar behandelaanbod

Neem nu contact op