Vergoedingen

Je hebt de mogelijkheid om behandelingen (deels) vergoed te krijgen bij jouw zorgverzekeraar, op deze pagina met de tarieven lees je daar meer over. Een sessies bij Psychologenpraktijk In Balans kost 80,– euro per uur. Behandelingen worden vergoed vanuit de alternatieve zorg. De zorgverzekeraar maakt bij de vergoeding voor psychologische zorg die wordt verleend door een psycholoog die aangesloten is bij het NVPA, geen onderscheid tussen de verschillende diagnoses.

Dit betekent dat in principe alle diagnoses bij Psychologenpraktijk In Balans vergoed kunnen worden. Waaronder bijvoorbeeld relatietherapie, of EMDR. Het daadwerkelijk in aanmerking komen voor een vergoeding en de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aard van de afgesloten verzekering. Zie, voor het overzicht van vergoedingen, de site van het NVPA.

Tevens kan je bij jouw werkgever of uitkerende instantie informeren naar de mogelijkheid van vergoeding. Daarnaast zijn gezondheidskosten aftrekbaar van de belasting.

Gesprekken die binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Neem nu contact op